Persoonlijk

Elke dotwork tattoo wordt speciaal voor jou ontworpen. Een tattoo is persoonlijk en daarom zet ik elk design eenmalig. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als je dezelfde tattoo op iemand anders ziet staan!

Ik vraag klanten altijd wat ze mooi vinden en of ze wat voorbeelden van mijn werk kunnen laten zien dat ze aanspreekt. Vervolgens plannen we een afspraak in en zorg ik voor 2 a 3 designs die je op de dag van de afspraak te zien krijgt. Dan zouden we nog wat dingetjes aan kunnen passen, maar dat is nog nooit nodig geweest.

Eerste contact

Je wilt graag een dotwork tattoo en wil graag een afspraak  maken. Dat kan! Denk eraan om de volgende punten te vermelden in jou mailtje:

 • Wat voor soort dotwork tattoo wil je?
 • Hoe groot en waar zou je de tattoo willen?
 • Wat is het budget voor de tattoo?
 • Welke dagen in de week komen het beste uit?

Ik werk met een uurprijs voor kleinere tattoo’s, een dagprijs voor groter werk en voor elke sessie wordt er een aanbetaling van €50,- gevraagd. Dit bedrag wordt natuurlijk met de uiteindelijke tattoo verrekend en is niet-restitueerbaar.

Voorbereiding

Klanten vragen vaak of ze iets mee moeten nemen. De belangrijkste dingen die je mee moeten nemen zijn:

ETEN

Neem eten, snoep en drinken mee voor het geval je een beetje flauw wordt.

CASH

Betalen kan alleen met contant geld.

HUMEUR

Neem je goede humeur mee!

Ik vind het altijd leuk om klanten te leren kennen en leuke conversaties met ze te hebben. Sommigen vinden het relaxter om naar een film op hun telefoon te kijken of naar hun eigen muziek te luisteren en zichzelf een beetje af te zonderen. Iedereen heeft zijn eigen manier om te ontspannen tijdens een sessie en het kan allemaal zolang ik er maar geen last van heb tijdens het tatoeëren.

Nazorg

Een dotwork tattoo moet na het zetten natuurlijk ook goed verzorgd worden. Zorg daarom dat je een on-geparfumeerde, anti-bacteriële handzeep in huis hebt en een verzorgende crème.

Zelf ben ik een groot voorstander van 100% vierge kokosolie. Dit is een 100% organisch en veganistisch product, zonder chemische rommel. Wat is hier nou zo goed aan? Nou, kokosolie desinfecteerd van nature, bevordert het genezingsproces, houdt de huid langer vet en het ruikt ook nog eens lekker. Na de sessie krijg je een klein potje mee naar huis. Koop je liever zelf kokosolie of heb je nog een pot thuis staan? Let er dan goed op dat deze ‘koud geperst’ is. Bij deze persing blijven alle werkbare stoffen in de olie zitten. Bij warm geperste kokosolie zijn alle werkende stoffen eruit gehaald. En dat willen we natuurlijk niet!

Ben je allergisch voor noten? Dan is kokosolie niet geschikt voor jouw huid en kan je beter een product zoals Bepanthen gebruiken.

Ervaringen

  5 star review  Schitterend vakwerk en een relaxte kerel.

  thumb Eric Roza
  6/06/2017

  5 star review  Ik heb 2 weken geleden mijn eerste dotwork tattoo laten zetten bij Paranoir Ink. De studio zelf zit op een prachtige locatie in Gouda. Buiten het feit dat het er erg ontspannen voelt omdat er niet zomaar mensen binnen kunnen komen lopen, is ook het uitzicht erg chill. Je kijkt uit op het oudste stukje van Gouda en tijdens mijn sessie vond er een bruiloft plaats :). Jelle zelf is een rustige artiest die echt de tijd voor je neemt. Van het stencil plakken, tot de nazorginstructies, alles wordt met zorg gedaan. Ik voelde mij erg op mijn gemak en liep een fijne ervaring, en een supertoffe tattoo, rijker de studio weer uit. Nu de tattoo aardig geheeld is kan ik ook zeggen dat, in tegenstelling tot bij mijn andere tattoos, ik veel minder last had van pijn en jeuk. Ik hoop zeker te kunnen zeggen dat dit mijn eerste, maar zeker niet laatste, bezoek aan Paranoir Ink was!

  thumb Kira Wells
  9/24/2016

  5 star review  Mooie studio, alle tijd om een tof ontwerp uit te zoeken. Prettig dat je ongestoord "bewerkt" kan worden. En de muziek maakt het plaatje rond. Heb alweer trek in een nieuwe 😉

  thumb Birgit Sleutels
  3/19/2016