Persoonlijk

Elke dotwork tattoo wordt speciaal voor jou ontworpen. Een tattoo is persoonlijk en daarom zet ik elk design eenmalig. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als je dezelfde tattoo op iemand anders ziet staan!

Ik vraag klanten altijd wat ze mooi vinden en of ze wat voorbeelden van mijn werk kunnen laten zien dat ze aanspreekt. Vervolgens plannen we een afspraak in en zorg ik voor 2 a 3 designs die je op de dag van de afspraak te zien krijgt. Dan zouden we nog wat dingetjes aan kunnen passen, maar dat is nog nooit nodig geweest.

Eerste contact

Je wilt graag een dotwork tattoo en wil graag een afspraak  maken. Dat kan! Denk eraan om de volgende punten te vermelden in jou mailtje:

 • Wat voor soort dotwork tattoo wil je?
 • Hoe groot en waar zou je de tattoo willen?
 • Wat is het budget voor de tattoo?
 • Welke dagen in de week komen het beste uit?

Ik werk met een uurprijs en voor elke sessie wordt er een aanbetaling van €50,- gevraagd. Dit bedrag wordt natuurlijk met de uiteindelijke tattoo verrekend en is niet-restitueerbaar.

Voorbereiding

Klanten vragen vaak of ze iets mee moeten nemen. De belangrijkste dingen die je mee moeten nemen zijn:

ETEN

Neem eten, snoep en drinken mee voor het geval je een beetje flauw wordt.

CASH

Betalen kan alleen met contant geld.

HUMEUR

Neem je goede humeur mee!

Ik vind het altijd leuk om klanten te leren kennen en leuke conversaties met ze te hebben. Sommigen vinden het relaxter om naar een film op hun telefoon te kijken of naar hun eigen muziek te luisteren en zichzelf een beetje af te zonderen. Iedereen heeft zijn eigen manier om te ontspannen tijdens een sessie en het kan allemaal zolang ik er maar geen last van heb tijdens het tatoeëren.

Nazorg

Een dotwork tattoo moet na het zetten natuurlijk ook goed verzorgd worden. Zorg daarom dat je een on-geparfumeerde, anti-bacteriële handzeep in huis hebt en een verzorgende crème.

Zelf ben ik een groot voorstander van 100% vierge kokosolie. Dit is een 100% organisch en veganistisch product, zonder chemische rommel. Wat is hier nou zo goed aan? Nou, kokosolie desinfecteerd van nature, bevordert het genezingsproces, houdt de huid langer vet en het ruikt ook nog eens lekker. Na de sessie krijg je een klein potje mee naar huis. Koop je liever zelf kokosolie of heb je nog een pot thuis staan? Let er dan goed op dat deze ‘koud geperst’ is. Bij deze persing blijven alle werkbare stoffen in de olie zitten. Bij warm geperste kokosolie zijn alle werkende stoffen eruit gehaald. En dat willen we natuurlijk niet!

Ben je allergisch voor noten? Dan is kokosolie niet geschikt voor jouw huid en kan je beter een product zoals Bepanthen gebruiken.

Ervaringen

  5 star review  Jelle is echt een supertoffe gast! De studio waar hij zat was heel nice. Ik ben heel benieuwd naar zijn nieuwe studio. Jelle denkt heel goed met je mee, is altijd geïnteresseerd en is super relaxed. Alles gaat op het gemak en hij neemt echt de tijd voor je. Alleen maar positief! In de toekomst komt er zeker meer werk van hem op m'n lichaam!

  thumb Anne Hogenboom
  2/22/2018

  5 star review  Great shop in a cool location, super chill atmosphere, great tattooer and all over cool nice dude. Love my snowflake foot tattoo. Cheers!

  thumb Askania Marieke
  12/03/2016

  5 star review  Ik ben een kleine maand geleden voor het eerst door Jelle getatoeëerd en zeeeeker niet voor het laatst! Omdat je alleen met hem bent, heeft hij 200% aandacht voor jou en je verhaal. Zijn studio is gelegen op een prachtige locatie in Gouda en het uitzicht op de kerk en bijbehorende tuinen, zijn een geweldige afleiding tijdens het tatoeëren. Ik zie Jelle als een geweldige artiest die heel goed weet welke koers hij vaart. We hebben het over (van) alles gehad en ondanks de spanning die ik enigszins had, voelde ik me vanaf minuut 1 op m'n gemak! Omdat Jelle erg rustig en relaxed is, kom je zelf ook helemaal tot rust. Hij bespreekt de stappen die hij volgt met je en door dit alles voelde het echt alsof we alles samen hebben gedaan. Ook al zijn we maar een klein deel van de dag samen geweest, ik vertrok uit Gouda met het gevoel dat ik al een band met hem had opgebouwd. Dat kan toch niet iedereen. En dat terwijl ik 'maar gewoon een design van hem heb uitgekozen omdat ik het mooi vond.' Van het tatoeëren zelf voelde ik vrij weinig, wat voor mij ook aangeeft dat hij heel goed weet wat hij doet. 6 maart ga ik weer en ik kan niet wachten (om nog vaak door Jelle getatoeëerd te worden)! Tot snel man! Tymon

  thumb Tymon Smit
  2/11/2017