Persoonlijk

Elke dotwork tattoo wordt speciaal voor jou ontworpen. Een tattoo is persoonlijk en daarom zet ik elk design eenmalig. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als je dezelfde tattoo op iemand anders ziet staan!

Ik vraag klanten altijd wat ze mooi vinden en of ze wat voorbeelden van mijn werk kunnen laten zien dat ze aanspreekt. Vervolgens plannen we een afspraak in en zorg ik voor 2 a 3 designs die je op de dag van de afspraak te zien krijgt. Dan zouden we nog wat dingetjes aan kunnen passen, maar dat is nog nooit nodig geweest.

Heb je liever iets voor een vaste prijs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks verstuurd en hierin staan elke maand een aantal ontwerpen met een vaste grootte & prijs.

Eerste contact

Je wilt graag een dotwork tattoo en wil graag een afspraak  maken. Dat kan! Denk eraan om de volgende punten te vermelden in jou mailtje:

  • Wat voor soort dotwork tattoo wil je?
  • Hoe groot en waar zou je de tattoo willen?
  • Wat is het budget voor de tattoo?
  • Welke dagen in de week komen het beste uit?

Ik werk met een uurprijs en voor elke sessie wordt er een aanbetaling van €50,- gevraagd. Dit bedrag wordt natuurlijk met de uiteindelijke tattoo verrekend en is niet-restitueerbaar.

Voorbereiding

Klanten vragen vaak of ze iets mee moeten nemen. De belangrijkste dingen die je mee moeten nemen zijn:

ETEN

Neem eten, snoep en drinken mee voor het geval je een beetje flauw wordt.

CASH

Betalen kan alleen met contant geld.

HUMEUR

Neem je goede humeur mee!

Ik vind het altijd leuk om klanten te leren kennen en leuke conversaties met ze te hebben. Sommigen vinden het relaxter om naar een film op hun telefoon te kijken of naar hun eigen muziek te luisteren en zichzelf een beetje af te zonderen. Iedereen heeft zijn eigen manier om te ontspannen tijdens een sessie en het kan allemaal zolang ik er maar geen last van heb tijdens het tatoeëren.

Nazorg

Een dotwork tattoo moet na het zetten natuurlijk ook goed verzorgd worden. Zorg daarom dat je een on-geparfumeerde, anti-bacteriële handzeep in huis hebt en een verzorgende crème.

Zelf ben ik een groot voorstander van El Gato Negro Tattoo Healing Balm. Dit is een 100% organisch en veganistisch product, zonder chemische rommel. Wat is hier nou zo goed aan? Nou, het bevordert het genezingsproces, houdt de huid langer vet en het ruikt ook nog eens lekker. Na de sessie kan je een potje kopen voor €5,-.

Je kan natuurlijk ook gewoon Bepanthen gebruiken. Dit is te koop bij elke drogist.