De privé studio van Paranoir Ink

Privé studio

Paranoir Ink is gevestigd in een privé studio. Dat wil zeggen dat de studio enkel toegankelijk is met een afspraak. Het grote voordeel hiervan is dat we door niemand worden gestoord tijdens de sessie. Voor mijn concentratie is dit ideaal en dit zorgt voor persoonlijke sessies waarin er volledige aandacht is voor jouw dotwork tattoo.

Ik werk altijd 1 op 1. Neem dus geen familie, vrienden of andere mensen mee naar de studio. Mocht je ver moeten reizen of echt heel erg zenuwachtig zijn, dan is het wel bespreekbaar.

PRIVÉ STUDIO

Uitsluitend toegankelijk op afspraak.

PERSOONLIJK

Je bent geen nummertje.

RELAXED

Gezellige en ontspannen sfeer.

Locatie

De studio is gevestigd op de 3e verdieping van een monumentaal grachtenpand in het centrum van Gouda. Vanuit de ruimte kijk je uit op het oudste gedeelte van Gouda. De volledige zijkant van de beroemde Sint Jan’s Kerk is zichtbaar vanaf de behandeltafel en we zitten boven de museum tuin. Het uitzicht is waanzinnig en zorgt ervoor dat je direct ontspannen bent. Tijdens de kerstperiode is de kerk verlicht en zijn de gigantisch grote glas-in-lood ramen duidelijk zichtbaar. In de museumtuin zijn er regelmatig bruiloften, dus er is altijd wel wat te zien.